Naruto Rasengan

Pic´s

Här är lite bilder jag hittat på datorn, hehe, man kan hitta allt möjligt knasigt på min dator x)
 
 

 

 

 

 

 

 

 



Lovr you Girlyys<3
 
Imorgon är det FREDAG!!!! :D
 
Lovar att skriva mer som ett inlägg imorgon, då jag har mera tid..På sätt och vis!
 
//Jana

Min älskling

Hej! jag heter dezzie!
 
nadja är den finaste och mest godhjärtade tjejen jag mött. Hon har hjälpt mig så mycket och utan henne hade jag aldrig varit där jag är idag! Jag lever min dröm tack vare henne. Hon visar att allt är möjligt och hon är så klok.
även om hon oftast är en flummig liten tös ;)
hon är så inspirerande och alla borde ha henne som förebild! Hon är en stark och vaker tjej och världen vore en mörkare plats utan henne. Hon vet att insidan räknas och man kan klara allt bara man vågar. 
 
rosor är röda violer är blå,
nadjas blogg är grym så vad väntar ni på? <3
 
Här är en dikt jag gett nadja:
 
 
 
 
 
 

Baka, baka, liten kaka!

CHOKLADBOLLAR/HAVREBOLLAR!!
 
Ingredienser:

100g Smör

3/4 dl Socker
3,5 dl Kakao
2 tsk Vaniljsocker
3 dl Havregryn
2 msk Kaffe (kallt)
 
 

1. Rör smör och socker till en jämn smet, använd gärna en elvisp eller händerna.

2. Tillsätt vaniljsocker och kakao och blanda ihop till en jämn smet, gärna med elvisp eller händerna.

3. Tillsätt sedan havregryn och kaffe eller alt. Vatten och rör till en jämn smet med händerna eller med elvisp. (Om du gör kaffe med snabbkaffepulver rör ut pulvret i vattnet innan du häller i det i chokladbollssmeten).

PS: Om smeten är väldigt lös och kletig kan man ställa in den i kylen eller frysen en stund innan man rullar bollar.

4. Häll upp havregryn eller pärlsocker i en djup tallrik. Rulla små bollar av smeten och rulla bollarna i havregrynet eller pärlsockret och lägg sedan på en separat tallrik.

- Eller använd både havregryn och pärlsocker i två djupa tallrikar, jag gjorde hälften med havregryn och hälften med pärlsocker.

Lägg chokladbollarna/havrebollarna på och förvara i kylskåp (Man kan frysa in om man vill, men det tycker inte jag är lika gott^^)

-Kommer bild på dem i ett annat inlägg! -

 - Varit ute i Skärgården Lördag till Söndag och lilla Pallebus har badat en del, hihi (Kommer flera bilder senare..)

PS: Mitt egna Recept - Testa gärna^^

 

//Jana


Emma uppdaterar!

Haaaaajsvaaajs!!
Jag heter Emma och är en liten person som faktiskt skriver här på min vackra väns blogg. Hehe I'm so cool you know! ;) I WILL TAKE OVER THE WORLD!!!
Idag har jag varit i skolan och stort sett gått hela dagen, skrivit och fått prata med min mentor. Låter helt konstigt men ja så är det första veckan på Gymnasiet. Jag är själv bloggare fast inte här på Blogg.se, utan jag bloggar på en annan bloggsida vid namn devote. Den bloggen består av träning, foton, hästar, mode och smink. Jag går första året på gymnasiet i Stylist programmet och jag trivs super än så länge. Mina stora intressen efter skolan är foto och hästar. Terminen på ridskolan börjar imorgon, ganska nervös!!
Men jaoo vad ska man skriva här?? 
Jana du är en bra vän, tro på dig själv och stå på dig! Du är en av de bästa! :)
Ja just det ja! Min musiksmak är ganska bra... hehe xD Jag lyssnar på Håkan Hellström, Oskar Linnros, Norlie & KVV. Men jag lyssnar även på normal musik, okej ja asså vissa anser min musiksmak som konstig och onormal. Men annars lyssnar jag på The Fooo, Union J, JB(Justin), 1D och ja... det mesta! :33
 
Men nej nu ska jag inte störa er mer, godnatt på er alla! :)
Puss och kram skumbanan -> Emma(MulligaVloggen på YT)
 
 

Nothing to say..

Yepps, jag vet inte vad jag ska skriva, men känner jag måste skriva något xD
 
Idag har jag det inte hänt så mycket, varit i plugget men inte så mycket mer..

Imorgon ska grannarna i mitt kvarter på kräftskiva hos min granne - Vi ska bada, äta kräftor och äta korv med bröd - Hehe naajs^^
 
Skriver mer imorgon.. =)
 
Bild på bror som tog studenten den 5 Juni =D
 
//Jana

Skolstart!

Tjobreeeh^^
 
Idag började jag i gymnasiet, jag var gryymt nervös imorse när jag var på väg till skolan, kändes som jag skulle dö..Vilket jag på sätt och vis gjorde.. - Är fortfarande nervös dock men ah, det känns bättre i alla fall.
Jag började 9.00 i Aulan, där det skulle vara upprop och lite övrig information.
Efter den korta informationen så skulle rektorn ropa upp alla klassvis och berätta vad klassen heter...
Min klass heter FT13 (Fordon och Transport 2013 - Tror jag det står för), när de ropat upp alla klasskamraterna så blev jag nöjd då det var en till tjej - Annars var det liksom... 15 killar 2 tjejer och några killar till som inte kom idag...Haha känns fett chill då jag och andra tjejen, Camilla, har börjat bli vänner...Vi får se om man lyckas bli vän med några av killarna också, så det blir en topp-stämning liksom - Vi får se!

I alla fall -> Efter uppropet följde vi med våra mentorer till våra hemklassrum, där vi fick mer information, våra skolkort och scheman.
Våra mentorer sade att vi skulle lägga till dess nummer i mobilen - Ifall någon skulle missa bussen, då ska man ringa någon av dem och säga att man missat den men är på väg.
Sedan så fick vi en rundvandring då mentorerna visade var kuratorn, skolsystern, rektorn mf. Befinner sig om man vill dem något osv.
De visade också var våra omklädningsrum är - Jag och Camilla har ett eget som vi delar med alla kvinnliga i personalen - Dvs. Städare, kökspersonal etc.
 
Sedan gick vi upp till matsalen och åt lunch -> Köttbullar och mackaroner, hehe^^
Sedan efter vi ätit då gick vi och hämtade våra saker i klassrummet och sedan så fick man gå hem - Slut för dagen 11.30 xD
 
När vi slutat gick jag och Camilla till centrum och väntade på hennes buss, sen åkte hon hem till Väsby och jag gick hemåt, skrev till Hanna då och kollade om hon var i skolan - Hon slutade 12.40 så då var jag vi hennes gamla skåp när hon slutat och ah, hehe - Sedan gick vi hem till mig och hämtade kameran och gick sedan runt och fotade - Eller med andra ord: "Jag fotade Hanna som min modell" xD
(bilder kommer senare)
 
Nu har jag precis gjort dagens middag...Pastamix och köttbullar - Det gick inge bra då jag brände mig på kastrullen när jag skulle hälla ned pastamixen i durkslaget...Men ah, det är som det är och jag lyckades rädda NÄSTAN all pasta.. - Nöjd ändå!!
 
Imorgon börjar jag 10.00 - Det enda jag vet är att vi ska pröva skolkläder imorgon, annars vet jag inte någonting...
 
Det här var dagens Outfit
 
Nu ska jag pallra mig ut med hunden - Hehe skönt och slipa behöva vara social med familjen en stund^^
Men jag kommer vara det senare xD
 
CYA!
 
//Jana

ASCOT!!









//Jana

Ridning!

Igår Torsdag red jag finaste Ascot.
Jag skrittade först på långa tyglar så han fick komma igång i lugnt tempo, lättridning, sedan travade jag fram honom mjukt i båda varven och började jobba honom i hörnen och försökte lösgöra honom, vilket inte var så lätt då han var lite stel och flöt ut väldigt mycket...
Då bröt jag av till skritt och lät honom pusta lite..
Sedan började jag jobba honom på cerpentiner över hela ridbanan, nedsittning... Då jobbar man ju i båda varven, vilket lösgör ännu mer^^
Efter två varv på cerpentinerna så blev han riktigt mjuk och gick på tygel och sökte sig nedåt. Sedan längde jag på mina stigläder och började jobba på cerpentinerna i trav, precis på samma sätt som i skritt..Det gick bra så han gick framåt och formade sig i svängarna.
Sedan skritt lång tygel och klapp...
Sedan så skulle jag pröva i galopp (Inte på cerpentinerna) och se om jag får honom mellan hand och skänkel - Det var riktigt svårt men det gick två språng..Sedan fick han galoppera framåt på långsidorna och samlat på kortsidorna i ett varv sedan skrittade jag och bytte varv, gjorde då precis samma sak i nya varvet...

Efter galoppen travade jag av honom försiktigt med lång tygel, lättridning,längde därefter tyglarna när han sökte sig nedåt själv..Sedan skritt två varv, ett varv med ryttare och andra utan ryttare...
 
Sedan tog jag hand om honom ordentligt, mockade efter honom, sopade i stallet, gav honom hö, nytt vatten, putsade tränset, tvätta bettet, borstade av sadeln/sadelgjorden/schabraket och gav honom hans "müsli-blandning" som han får som belöning efter ridningen.
 
Ascot redo för ridning!

//Jana

FilmRecensioner + Betyg

Tja, sorry för att jag inte bloggat på ett bra tag...Jag har haft massor för mig och inte haft tid att hinna blogga - Även om jag inte tänker skriva värsta lååånga inlägget x)
Nu ligger jag i soffan hos AnnCarro - Vi har kollat film typ hela dagen xD
Lite kort om kvällens filmen och vi sätter betyg tillsammans på dem - betygen ges i "♥" och max 5 stycken och minst 1 stycken.

Film 1: "Frágiles" -  Jag: Älskar denna film, lagom läskig och bra handling - Dock gillar jag inte att den är satt som "Skräckfilm"...Men men...Sorlig i slutet men annars GRYMT bra - Full poäng från mig xD
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ -

AnnCarro: En ganska mesig för att vara en satt som en ´Skräckfilm´, men den var grymt bra!
♥ ♥ -
 
 
Film 2: "Saved" - Båda: Lite för mycket kristet och väldigt konstig, den var ändå rätt bra!
♥ ♥ -
 
 
Film 3: "The change up" - Jag: Somnade innan den knappt börjat, det var INTE för den var trökig utan för jag var trött x)

AnnCarro: Rolig, lite naket men inte för mycket.
♥ ♥ ♥ ♥ -
 
 
//Jana
&
         AnnCarro

trökigt..

jag har...

(X) snott den här listan
( ) rökt en cigarett
( ) varit full
(X) varit kär
( ) har blondt hår
(X) e brunett
(X) älskar eller saknar någon
(X) somnat i skolan
(X) tittat på en solnedgång
( ) sovit under stjärnorna
(X) blivit kittlad

( ) Nördat framför datan en natt
(X) gjort bort mej på en scen
( ) blivit avstängd från skolan
(X) hatat mitt utseende
(X) gråtit mig själv till sömns
(X) sjungit karaoke
(X) fångat en snöflinga på tungan
(X)dansat i regn
(X) Är käär
( ) varit otrogen

( ) har bilddagboken
( ) msn
( ) fantiserat om en kompis
(X) rymt hemifrån
(X) vart vaken en hel natt
(X) kört bil
(X) kört moppe

- Hehe har man trökigt så har man. -

igår kväll kom jag hem ifrån Skövde, där jag hälsade på en kompis..åkte dit ner i onsdags och kom hem igår vid 20-tiden...

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Det återstår att se..


Blev skjutsad av kompisen till centrum från landet på hans moppe - Hjälmen var jäätte stooor på mig x)

//Jana

Jah

Jag är inte den snyggaste tjejen, men dissa mig inte pga att jag är mullig eller kanske inte till 100% din smak, lär känna mig innan du dömer mig... tack! 

87 ,7% av alla ungdomar här på nätet går på utsidan istället för insidan är du en av dom 12,3% som går på insidan kopiera detta! 

Dumma cancer ... 
vi vill alla ha en ny bil .... 
ny telefon .... 
gå ner i vikt .... 
en person som har cancer bara vill en sak .... 
att bekämpa sin cancer ... 
Jag vet att 97% av er inte kommer att sätta detta på din vägg .... 
men 3% av mina vänner kommer .... 
Sätt den på väggen för att hedra någon som dött av cancer, eller som kämpar mot det nu 
 
 
 
//Jana

Haha onödigt xD

Namn: Jana
Kallas: Nadja, Nadjutt, Janiis
Ålder: 16
Stad: Stockholm
bor: Hus 
hårfärg: Röd/brunt 
ögonfärg: Brun
längd: 157 cm 
favorit färg: Blå och Svart
Musik: Allt utom klassisk och 70-tal 
C-status: Singel 
gillar: djur, film,
gillar inte: höjder, folk som är för på..
rädd för: Spöken, Demoner, andar.
förebild: Gubbar som stöter.. x)
dricker: Nix   
äter: mat?
mobil: HTC Desire S - White
 
//Jana

=)

Lite fakta om mig: 
★ [Hårfärg] Brunettz :P 
☆ [Ögonfärg] brun 
★ [Civilstatus] Singel 
☆ [Läggning] Bisexuell..Hetero 
★ [Personlig Stil] Lite olika
☆ [Piercingar] Nej, vill inte ;) 
★ [Hatar] mkt 
☆ [Älskar] Vännerna,Familjen och djur xD 
☆ [MSN] nej, 
★ [Cam] nej, 
☆ [Skola/Jobb] Skola
★ [Dricker] Nej hatar sånt, så deal with it
☆ [Röker] nej,
★ [Snusar] nej, 
☆ [Längd] 1,57 cm 
★ [Vikt] ingen aning xD 
☆ [Klädstil] min egna 
★ [Musiksmak] Allt utom klassisk
☆ [Filmsmak] Lite olika. 

"Jana, Nadjutt, Nadja, Janiis"

Godisberoende 
Omtänksam 
Snäll 
Väldigt blyg 
Glad 
 
//Jana

en ny..

() rökt en cigarett 
() varit full 
(x) varit kär 
() är/ har varit blond 
(x) e brunett 
(x) älskar eller saknar någon 
(x) somnat i skolan 
(x) tittat på en solnedgång 
(x) sovit under stjärnorna 
(x) blivit kittlad 
(x) nördat framför datan en natt 
(x) gjort bort mej på en scen 
() blivit avstängd från skolan 
(x) hatat mitt utseende 
(x) gråtit mig själv till sömns 
(x) sjungit karaoke 
(x) fångat en snöflinga på tungan 
(x) dansat i regn 
(x) är kär 
() fantiserat om en kompis 
() rymt hemifrån 
(x) vart vaken en hel natt 
(x) kört bil 
(x) kört moppe 
() slagits 
(x) blivit mulad i snöbollskrig 
(x) mulat någon i ett snöbollskrig 
() varit i knytnävsslagsmål 
() blivit tagen av polisen 
() slagit någon i ansiktet 
() blivit knäad i huvet 
(x) sprungit in i ett träd 
(x) tänt eld på ngt 
() hamnat på sjukhus/akuten 
(x) druckit redbull 
() kysst en tjej 
() hånglat 
(x) stuckit ifrån polisen - rädd för poliser.

Ännu mer trökiga saker x)

JAG HAR... 
(x)snott den här listan 
() rökt en cigarett 
() varit full 
() snusat 
(x) varit uppe hela natten 
(x)somnat i skolan 
(x) tittat på en solnedgång 
(x) sovit under stjärnorna 
(x) blivit kittlad 
(x) Nördat framför datan en natt 
(x) gjort bort mej på en scen 
( ) blivit avstängd från skolan 
() hatat mitt utseende 
(x) gråtit mig själv till sömns 
(x) fångat en snöflinga på tungan 
(x) dansat i regn 
() varit otrogen 
( ) ätit till jag spytt 
() slagits 
(x) älskar elr saknar någon 
() fuskat i skolan 
() Slagit nån i ansiktet. 
(x) blivit knäad i huvet - 
(x) sprungit in i ett träd 
(x) tännt eld på något 
( ) hamnat på sjukhus/akuten 
(x) pratat med en psykolog 
()skolkat
 
//Jana

Trökigt xD

 | . | . . /¯¯¯¯\\¯¯\ . /¯¯/|¯¯¯¯| 

| . |___| . | . |'\ . \/ . / '| . ] 

|______|\___/ .\____/. .|____|
 
 
KILLAR LÄS & LÄR ! 
★ En tjej älskar att ha killens tröjor på sig 
★ Tjejer älskar att pussas. När som helst 
★ klicka aldrig upptaget när hon ringer. 
★ Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" när du ska sova. 
★ En tjejs hjärta har fler hemligheter än Homer Simpsons antal kilo 
★ När ni myser, håll på med hennes hår eller håll i handen, och viska i hennes öra att du älskar henne 
★ Ring och smsa henne ofta! Hon blir bara glad av att se ditt namn på displayen 
★ Om hon är ledsen och bara sticker ifrån dig, spring efter, även om hon ber dig dra åt helvete. 
★ Tjejer gillar verkligen när killar skickar hjärtan! 
★ Dissa henne inte för att sitta hemma och spela! du anar inte hur ont de gör.. 
★Tjejer gillar killar som kysser en bara för att man ska hålla käften. 
★ tjejer kopiera, killar läs och lär ! :) ♥ 
 
Haha sorry, hade grymt trökigt x)
 
//Jana

För lite tid..

Jag har för lite tid att hinna blogga på just nu på kvällarna...Gör så mycket så vill inte sluta skriva osv. 
Blir inte mer text än detta ikväll...
 
Idag har jag haft det bra - Jobbat på Äldreboendet två timmar och sen varit hemma mest typ...
 
 
//Jana
 

RSS 2.0