Naruto Rasengan

Veckans Häst/Ponny är...♥

Nu är det dags att utse vem som är Veckans Häst/ponny blir. Det har varit ett svårt beslut, men jag har kommit fram till en ponny som må vara lite tjurig men är jätte fin och söt..

...Veckans Häst/Ponny är....

...Dumle♥

Valack
född: 2001
C-ponny 

Om Dumle:

En fantastisk ponny med fint steg. Dumle har blivit en favorit bland flera ungdomar. Dumle har endast ett öga men det hindrar honom inte från någonting. Dumle rids helt problemfritt och är fantastiskt duktig på att hoppa! Att hoppa högt är inget problem för honom, bara roligt! Dumle är även duktig i dressyr och är ett populärt val på tävling!

//Jana


Beslutet om "Veckans häst/ponny".

I´m Back!
Okejj, jag kommer välja ut en ny häst eller ponny för varje vecka.. som blir "Veckans Häst/ponny", det börjar från och med imorgon Fredag!
 Det var allt för mig idag, ska till tandläkaren och kanske fixa mina trasiga framtänder - Om jag inte kan snacka mig till att skippat.. Vill verkligen inte =S

Så håll utkik efter nästa blogginlägg!
Brownie efter Julaftons-Kadriljen! =)
//Jana

26 December<3

Tjaa, Kom nyss hem efter att ha jobbat hela dagen i stallet med Erica och Lisa, det gick grymt bra, även om alla va lite sega till och från, men slutade i tid.. Mycket bättre än någonsin tidigare... =D

Ny info: Jag fick ett tips om att ha en "Veckans häst/ponny" och SJÄLVKLART kan jag fixa det, antingen lägger jag upp bilder på olika nominerade hästar/ponnys så får man rösta, eller så väljer jag en från Veda (Vallentuna Ridskola). Ska fundera vidare på det och återkommer senare ikväll.. =3
 
I tisdags var det den 24 December, Julafton... Jag firade den med min mamma, pappa, moster och hennes kille. Min brorsa är i Thailand fram till den 16 Januari med boxningen, de ska träna i 2 veckor sedan ska min bror och hans polare åka vidare i Thailand på nya intressanta äventyr.
I julklapp fick jag:

- En mobil, iPhone 5S
- Ett mobilskal, från WESC (Där mamma jobbar)
- Ett Nintendo Wii
- En hårddisk där jag ´kan lagra mina bilder
- E 500-lapp.

Jag är väldigt nöjd med alla presenterna, Om jag inte hade fått ett Wii skulle jag nog köpt det själv..Detsamma med mobilen, men nu ska jag duscha och sedan fortsätta planera med pappa hur vi ska fixa lite i mitt rum.. möblera om osv.

Seee Yaah!

iPhone 5S.. 
...Med skalet!

//Jana

God Jul önskar Tomten eller...?

Det sägs att tomten finns för barnen, det är helt rätt! =D

I år fick jag äran att vara Tomte för familjen Hamilton, väldigt intressant ögonblick. Allt började med att jag, Lisa och Magnus mockade i lördags (21 Dec) och snackade om vad vi skulle göra på jul, sen minns jag inte mer om vad som sades. Sedan var det bestämt att jag skulle vara tomte för dem tomte för dem, just för att jag inte ville förstöra julen för Ella.. Ville göra så gott jag kunde, utan att stressa ihjäl mig.. Men det gick bättre än jag trodde - Det var jätte kul att se hur glad Ella blev när hon såg mig komma, hon var inte sådär blyg som en del barn brukar vara. Hon hjälpte mig ta upp paketen och öppnade dem där, hon tyckte det var jätte kul. Marcus stod nyfiket bredvid Ella och nosade på paketen när hon öppnade dem. Hon blev såå glad för presenterna.


Tomten och Ella.
(Malins bild från Insta)
Snygga och ensamma Tomten på väg till Hamiltons villa!

//Jana

22 December <3

Idag märkte jag att min vänstra fd. plasttand gått av, precis på samma ställe- och av okänd anledning som förut... Vilket betyder att jag måste till tandläkaren igen efter jul för att plasta om plasttanden.. =(
Vill inte göra det, tycker iaf inte att man måste laga den för den är av..
 Syns tydligt tycker jag men ah.. xD
 
//Jana

6 December<3

Idag har jag inte gjort ett skit...
Jag vaknade och gick upp 07.10 då jag gick och satte på TV:n så jag skulle kunna se Julkalendern. Sedan åkte mamma och jag bil ned till plugget då vi skulle ha IUP-Samtal...Vilket var väldigt segt, men men... Klockan 8.30 började samtalet och det slutade runt 9 - 9.05.

Sedan hade vi lektion till 11 då lunchen började, men vi slutade efter det.. Eftersom lärarna skulle någonstans... Så vi slutade 11 och jag drog upp till 3:an och hängde sedan med Emma och Melina, samtidigt som jag skrev med tre på kik.
Efter att jag käkat lunch med dem så tog jag buss 664 hem och sedan däckade jag för en liten stund. Vaknade sedan av att AnnCarro ringde, det var i och för sig lugnt, men ändå kände att jag bara var för slut i kroppen... Vid 16-tiden så gick jag till Centrum där AnnCarro satt eftersom vi skulle till henne så hon fick byta om, innan  vi drog till Kingen och Billan. Vi åkte till Kingen och Billan runt 17-tiden... vi mockade, sopade lite, fyllde vattenhinkar, fyllde hökorgarna och fodrade kraft, havre och  protein.
Sedan tog vi EPA-Traktorn hem till mig där vi tillbringade kvällen! :D
 
 Igår kom den första riktiga snön, äntligen!!
Gud vad jag längtat efter den,
allt i livet blir så mycket lättare... eller asså egentligen inte... Men det vackert, luften känns friskare och ja.. det känns bara som att livet blir lättare i sig.
Igår var mamma, pappa och brorsan på middag hos några och jag ville inte följa med.. Men det var  okej eftersom Palle ändå behövde vara hemma...
Så jag tillbringade mitt Fredagsmys med bästa vännen AnnCarro, vi hade det awesome!! - Tycker jag.. När vi kommit till mig så fixade vi mat åt oss och Palle. Sedan när vi och Palle hade käkat gick vi ut på promenad med honom.
Palle tyckte nog det va rätt awesome, han rullade sig och sprang runt och han och jag sprang runt och busade en hel del.. Jag älskar verkligen snö :D

Sedan poppade vi popcorn och lade oss sedan i soffan och kollade på Ridsport, hoppning. Hehe det va jätte kul, vi satt och anmärkte på ryttarna och hästarna hur de red och hoppade..
Sedan var klockan plötsligt 23:40, så då skulle AnnCarro åka hem =C

Tack bästa vän för denna grymma fredagseftermiddagen och kvällen! =D foImorgon ska jag förmodligen åka till stallet och fota lite, om mamma eller pappa kan tänka sig skjutsa dit mig.. Vi får la se,

See yaah later alligator! xD

 I Fredags när den första lilla snöfallet kom! =D
(Jag - Melina - Emma)

//Jana

RSS 2.0